MY LANGUAGE IS GREEK

ΚΙΝΗΤA

ΚΙΝΗΤA
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...

Τον γρονθοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο για να του πάρουν την είσπραξη. Λίγη ώρα αργότερα ο 65χρονος ταξιτζής, που αν και είχε βγει στη σύνταξη δούλευε για να συντηρεί την οικογένειά του, άφηνε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.


Μια τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους γράφτηκε χθες το πρωί στην Κυψέλη. Ηταν 5.10 τα ξημερώματα, όταν ο 65χρονος ταξιτζής, συνταξιούχος αστυνομικός, που βρισκόταν στην περιφερειακή λεωφόρο όπου υπάρχει πιάτσα ταξί, είδε μπροστά του τρία άτομα που νόμιζε ότι ήταν πελάτες. Οι τρεις άγνωστοι όμως αντί να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 65χρονο με τις γροθιές τους στο πρόσωπο. Οι αδίστακτοι ληστές τράβηξαν τον αιμόφυρτο άντρα έξω από το ταξί, του άρπαξαν τις εισπράξεις και τα κλειδιά του οχήματος για να μην μπορεί να τους ακολουθήσει και εξαφανίστηκαν στα στενά της Κυψέλης.

Ο άτυχος βιοπαλαιστής σηκώθηκε με μεγάλη δυσκολία από τον δρόμο όπου τον είχαν σωριάσει οι τρεις άγνωστοι και άρχισε να περπατά αναζητώντας βοήθεια. Παράλληλα ειδοποίησε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ, καθώς ήδη είχε αρχίσει να νιώθει σοβαρή δυσφορία, έντονους πόνους στο στήθος και δύσπνοια. Μια παρέα νεαρών, που περνούσαν από το σημείο είδαν τον 65χρονο να τρεκλίζει στον δρόμο, σταμάτησαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Οι άντρες του ΕΚΑΒ μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον ταξιτζή - συνταξιούχο αστυνομικό. Ο άτυχος άντρας μπήκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς η καρδιά του δεν άντεξε.


Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε για να πραγματοποιήσει τη νεκροψία στο πτώμα του άτυχου 65χρονου αποφάνθηκε πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς τα τραύματα που του προκάλεσαν οι αδίστακτοι ληστές δεν ήταν θανατηφόρα. Ωστόσο, όταν ολοκληρωθεί η νεκροτομή αλλά και η τοξικολογική εξέταση που παρήγγειλε ο ιατροδικαστής, τότε θα εξαχθεί με βεβαιότητα το συμπέρασμα εάν τα χτυπήματα του προκάλεσαν τέτοια ένταση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο.


Τις έρευνες για την εξιχνίαση της ληστείας που κατέληξε στον θάνατο του άτυχου πρώην αστυνομικού, ο οποίος δούλευε ως ταξιτζής για να συμπληρώσει τα πενιχρά του έσοδα από την σύνταξη που έπαιρνε, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής. Το έργο των Αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα είναι δύσκολο, καθώς την ώρα του περιστατικού ο 65χρονος ήταν μόνος του στην πιάτσα των ταξί στην Κυψέλη. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν μάρτυρες κι έτσι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κινούνται στο σκοτάδι.

Πηγή: www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.