MY LANGUAGE IS GREEK

ΚΙΝΗΤA

ΚΙΝΗΤA
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Κυβερνητική παλινωδία και ασυνέπεια» για το θέμα των αδειών ΤΑΧΙ

ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
«Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν σήμερα και ως προς το ζήτημα της ρύθμισης των όρων απελευθέρωσης των Ταξί επιβεβαιώνουν, με τον πιο δραματικό τρόπο, ότι η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου κυριολεκτικώς δεν γνωρίζει η δεξιά τι πράττει η αριστερά της. Είναι εκτός πραγματικότητας, αναξιόπιστη και έχουν χάσει κάθε πολιτική σοβαρότητα.
Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο ο προηγούμενος Υπουργός κ. Δ. Ρέππας να έχει στείλει, ύστερα μάλιστα από επίπονη διαβούλευση με τον ενδιαφερόμενο Κλάδο, προς επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικό σχέδιο προεδρικού διατάγματος και ο σημερινός αρμόδιος Υπουργός κ. Γ. Ραγκούσης ν’ αρνείται την προσυπογραφή του, αλλάζοντας πλήρως τακτική και πολιτική. Κωμωδία που επαναλαμβάνεται πολλές φορές, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, καταντά δράμα. Ένα ακόμη δράμα στις πλάτες του λαού.
Υπάρχει λοιπόν Κυβέρνηση ή κάθε Υπουργός, κατά το δοκούν και κατά περίσταση, εφαρμόζει τη δική του πολιτική, εμπαίζοντας μάλιστα τα μέλη του κοινωνικού συνόλου;
Έστω και την ύστατη στιγμή καλούμε τον κ. Γ. Ραγκούση ν’ αλλάξει αμέσως στάση και ν’ αποδείξει ότι διαθέτει στοιχειώδη κυβερνητική συνέχεια και συνέπεια.  Υπό διαφορετική εκδοχή η Νέα Δημοκρατία θα εξαντλήσει, και μάλιστα αμέσως, κάθε μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου ν’ ανακόψει την κυβερνητική παλινωδία και ασυνέπεια και στον τομέα των Ταξί.»

Μιχάλης Παπαδόπουλος
Τομεάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών  και Δικτύων
Βουλευτής Νομού Κοζάνης

ΠΗΓΗ:  http://kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.