MY LANGUAGE IS GREEK

ΚΙΝΗΤA

ΚΙΝΗΤA
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 18300 ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Χειρόφρενο για 24 ώρες τραβούν τα ταξί

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα ταξί σε όλη την Ελλάδα από αύριο Τετάρτη στις 5:00 τα ξημερώματα και για 24 ώρες. Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν 24ωρη κινητοποίηση αντιδρώντας στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου που ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης, με τον οποίο συναντώνται αύριο το πρωί στις 10:00.

Ετσι τα ταξί όλης της χώρας, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 5 τα ξημερώματα Τετάρτης αύριο, έως τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Η Ομοσπονδία κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ότι η απόφαση που ανακοινώθηκε οδηγεί σε πλήρη απορρύθμιση του κλάδου των ΤΑΧΙ.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΧΙ, καθορίστηκε επίσης η στάση που θα τηρήσουν οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, στην αυριανή συνάντηση που θα έχουν με τον κ. Ραγκούση, ενώ την Πέμπτη συγκαλείται το Κλαδικό Συμβούλιο όπου θα εξεταστούν τα αποτελέσματα της συζήτησης με τον υπουργό και θα ληφθούν αποφάσεις για τους περαιτέρω χειρισμούς.

Η Ομοσπονδία καλεί τα τοπικά σωματεία να πάρουν τα αναγκαία μέτρα για την εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών υγείας.

ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.